Dora en Fien

pupsAlle pups hebben een nieuwe thuis gevonden!

Dora zette 23.03.2011 vijf kanjers op de wereld!!!
4 reutjes, 1 teefje. De pupjes werden in huis geboren en werden omringd met alle liefde, aandacht en verzorging. Wanneer zij einde mei de nest verlieten, waren zij goed gesocialiseerd. Echte kampioentjes!FOTODAGBOEK>>>
Na een uitgebreide zoektocht werd een geschikte partner voor Dora gevonden, namelijk Chocoprins Absolute Originals. Een weloverwogen keuze zodat mooie stambomen bekomen werden.

STAMBOOM>>>


Enkele reacties van de nieuwe baasjes:

“Bij het binnenkomen heeft hij de woonkamer rustig verkend en heeft hij de harten gestolen van mijn jongste dochter en haar vriend. Voor de nacht hebben we jullie raad opgevolgd en heeft hij redelijk rustig geslapen. Gisteren was het verjaardagsfeestje van mijn oudste kleindochter, we hebben hem natuurlijk meegenomen. Hij heeft zich daar als de perfecte gesocialiseerde pup gedragen, geen spoortje van angst of onwennigheid. Vandaag is de eerste dag met de normale routine. Hij heeft al in de tuin gespeeld, planten en borstel gemolesteerd en nu ligt hij te rusten bij mijn man. De katten zijn nog redelijk onwennig, maar langzaamaan realiseren ze zich dat er een nieuwe huisgenoot is.”

“Het gaat werkelijk fantastisch, hij voelt zich al erg thuis, als we uit wandelen gaan wil hij maar wat graag weer terug. De tuin vindt hij ook heel erg leuk en als hij moe is gaat hij uit zichzelf de bench in.
De nachten gaan ook prima, de bench staat nu nog op onze slaapkamer en hij slaapt door tot zes uur ‘s morgens, we hadden het niet beter kunnen treffen.”

“Onze kleine kampioen doet het uitstekend en voelt zich hier helemaal thuis.
Hij slaapt en eet goed. Energie op overschot.”